Sewa mesin Fotostat
Sri Tekukur Darul Iman Enterprise
Tel :
019 982 3777

MEMBEKAL PERALATAN PEJABAT DAN PERCETAKAN DIGITAL

emel :
sritekukur@gmail.com
     

 

     
         
       

Mengenai Kami

Syarikat kami ditubuhkan pada tahun 1995 dan teras perkhidmatan pada tahun tersebut hanya membuat perkhidmatan fotokopi dan Cyber Cafe. Kami mengembangkan perniagaan kami dengan mempelbagaikan produk dan diantaranya ialah membekal mesin fotostat bersekali dengan membuat perkhidmatan baikpulih mesin Fotostat.

Pegalaman kerja selama lebih 30 tahun dengan Percetakan Nasional memberi kelebihan kepada kami bagi mendapatkan kepercayaan mengenai produk dan solusi yang kami ada

Antara produk sediakan.

# VDP - Variable Data Printing
#ID Card Management
# Perfect Binding
# Banner & Bunting

 


 

Kawasan Perniagaan

Daerah Kuala Nerus merupakan Daerah Pusat Pengajian Tinggi, Institut Pendidikan Guru, UnisZa dan Universiti Malaysia Terengganu. Kami mensasarkan produk fotokopi pembelajaran sebagai asas perkhidmatan.

 
   
   
   
   
   
   
   
 
Perfect Binding
 
Tesis Hard Cover
 

Perfect Bind. Salah satu daripada jenis jilidan yang dikeluarkan oleh para penerbit dalam kuantiti yang banyak. Sekarang tidak lagi, kepelbagaian peralatan yang kami miliki mampu menyediakan perfect Bind walau pun hanya satu naskah  diperlukan.  Cetakan dari file pdf melalui pencetak digital menghasilkan cetakan yang jelas dan terang samada warna atau pun dalam hitam putih. 

Kami juga menyediakan Artwork untuk cetak kulit sekiranya pelanggan memerlukan. Semua cetakan kulit dan cetakan teks dicetak dengan menggunakan mesin cetak Digital Laser yang beresolusi tinggi.


 

Kami menyediakanTesis hard Cover dengan menggunakan material acrolin dai pelbagai warna. Proses jahit menjadikan tesis sedia digunakan dalam keadaan lasak. 

Kami menggunakan Deboss Digital stamping yang diperakui oleh pihak IPTA dan IPTS. 

Pusat Pengurusan Siswazah UniSza telah memperakui kualiti produk kami, semua justifikasi formating yang ketat dari PPS berjaya kami ikuti.

VDP - VARIABLE DATA PRINTING
Smart Card | Kad Matrik | Jabatan
 
Percetakan ubah data (VDP) (juga dikenali sebagai percetakan ubah maklumat (VIP) atau VI) adalah satu bentuk percetakan digital, termasuk percetakan atas permintaan, di mana unsur-unsur seperti teks, grafik dan imej boleh diubah dari satu dicetak bahagian ke depan, tanpa berhenti atau memperlahankan proses percetakan dan menggunakan maklumat daripada pangkalan data atau fail luaran.
 

Kami mempunyai kemahiran membina aplikasi untuk sebarang system pendaftaran dengan menggunakan Bahasa Pengatucaraan php dan vb.net.  

Kami juga membekal Kad Mifare contact atau contactless kosong.

     
FARGO ID CARD PRINTER
IDX ID CARD PRINTER
 
Superior print quality, higher reliability and durability, greater security – your photo ID cards will have all these qualities when you print and encode them with the affordable and versatile HDP5000 ID card printer and encoder.
 
Superior print quality, higher reliability and durability, greater security – your photo ID cards will have all these qualities when you print and encode them with the affordable and versatile IDX800 ID card printer and encoder.
 
Senarai Pelanggan Kami
     
# Universiti Malaysia Terengganu   # Jabatan Hal Ehwal Agama Terengganu
# Institut Pendidikan Guru Batu Rakit   # Pejabat Kesihatan Daerah Kota Bharu
# Jabatan Kesihatan Negeri Kelantan   # Pejabat Pendidikan Negeri Terengganu
# Jabatan Kesihatan Negeri Terengganu   # Institut Latihan Perindustrian Gong Badak
# Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSza)   # Pejabat Risda Terengganu

 


web counter